MOEDERPROGRAMMA
VAN GRIJZE MIST NAAR ROZE WOLK

Herken je jezelf niet meer nu je moeder geworden bent? Is jouw roze wolk ver te zoeken? Wil jij je graag beter voelen; opgewekter, positiever, rustiger en zelfverzekerd? Wil je meer genieten van je nieuwe leven?

Als jij een bewuste vrouw bent die bereid is te voelen en die in actie wil komen, doe dan met ons mee. Wij helpen jou; wij zijn jouw vangnet, jouw steun in de rug en jouw klankbord.

JA DAT WIL IK HEEL GRAAG!

RUST EN RITME MET JE BABY

Wil jij graag meer controle over de dagen met je baby? Een baby die lekker slaapt en jij tijd voor jezelf? In onze online cursus ‘Meer rust en ritme in je dagen met een baby, zo doe je dat!’ vertellen we je wat je zelf kunt doen om meer rust in je leven met je baby te brengen. We laten je zien wat je kunt doen bij slapen, een ritme vinden en bij huilen.
Zo krijg je grip op de dagen met je baby, je baby is relaxt en jij bent relaxt.

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

PERSOONLIJKE COACHING

Je bent net moeder geworden en dat overvalt je stiekem best. Je bent moe, druk met je kleintje en je zit misschien niet zo lekker in je vel als je had gehoopt. Je hebt vragen die telkens terugkomen en waar je geen antwoord op vindt. Dit kost je veel energie en dat is zonde van deze bijzondere periode.

Wij kunnen je helpen. Met onze 1-op-1 coaching krijg je weer grip op je leven en hoe je je voelt. De coaching bestaat uit gesprekken van circa 60 minuten, live bij ons in Breda of via Skype.

COACHING VOOR MOEDERS

Ben je zorgverlener en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Kijk dan op onze website van Hecht.

Malcare WordPress Security