MINICURSUS

Wil jij nu alvast weten hoe je je baby op een fijne manier naar bed kan brengen? Hoe je je baby kan troosten en wat er nodig is om een ritme met je baby te krijgen?
In onze online cursus ‘Meer rust en ritme in je dagen met een baby, zo doe je dat!’ vertellen we je wat je zelf kunt doen om vanaf het prille begin rust in je leven met je baby te brengen. We laten je zien wat je kunt doen bij slapen, een ritme vinden en bij huilen.
Zo krijg je, meteen vanaf jullie start samen grip op de dagen met je baby; je baby is relaxt en jij bent relaxt.

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

ONLINE ZWANGERSCHAPSCURSUS

Begin met een gerust gevoel aan jouw bevalling

Wij hebben een prachtige online bevalcursus gemaakt met complete en duidelijke informatie, van de eerste wee tot en met het eerste uur na de bevalling.
Je krijgt rust en vertrouwen in jezelf en in elkaar, je voelt je ontspannen als je aan de bevalling denkt en jullie worden samen een sterk team. Last but not least is er persoonlijk contact met ons voor al je vragen.

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

PERSOONLIJKE COACHING

Je bent zwanger en je zit eigenlijk niet zo lekker in je vel, je hebt vragen over de bevalling die telkens terugkomen en waar je geen antwoord op vindt. Je ziet ontzettend op tegen je bevalling, schuift het nadenken erover voor je uit of je vorige bevalling laat je maar niet los. Dit kost je veel energie en dat is zonde van deze bijzondere periode.

Wij kunnen je helpen. Met onze 1-op-1 coaching kun je genieten van je zwangerschap zonder je zorgen te maken over je bevalling De coaching bestaat uit gesprekken van circa 60 minuten, live bij ons in Breda of via Skype.

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen als jij straks moeder bent?
Klik dan hier

Ben je zorgverlener en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Kijk dan op onze website van Hecht.

Malcare WordPress Security