Moeder worden is een van de grootste life-events
in het leven van een vrouw 

En dat is ook niet zo gek; na een bevalling staat je leven op zijn kop, alles is ineens anders. Terwijl je nog aan t herstellen bent van je zwangerschap en bevalling heb je ook meteen 24/7 de zorg voor je kindje. De roze wolk is dan soms ver te zoeken en je verwachtingen van hoe het zal zijn pakken vaak anders uit.

Voor je het weet herken je jezelf niet meer, kun je niet echt genieten en zie je op tegen de dag die voor je ligt. En dat is zó zonde van deze unieke tijd! 

Wij helpen jou in deze roerige fase van je leven. Zodat je weer jezelf bent, meer rust voelt en positiever in het leven staat.

Wil je weten hoe we dat doen?
Schrijf je in voor een gratis telefonisch oriëntatiegesprek met een van ons.

‘Hoe zou het zijn als jij je ècht gelukkig zou voelen nu je (weer) moeder bent geworden?’ 

Op welke manier zou dat je leven beïnvloeden?

Hoeveel meer rust en vertrouwen zou je hebben?
Hoeveel meer zou je kunnen genieten?
Hoeveel meer verbinding met je partner zou je voelen?
Hoeveel meer zin zou je hebben in de dag die voor je ligt?
Hoeveel makkelijker zou je een intense band met je kindje kunnen opbouwen?
Hoeveel fijner zou je weer aan het werk gaan?
Hoeveel makkelijker zou je de controle over je leven weer pakken?

Wat als dit ook voor jou mogelijk is?

Denk je nu “Dat is precies wat ik wil”, dan zit je bij ons helemaal op de goede plek om daar JA tegen te zeggen en ervoor te gaan.

Al op de 5e dag na mijn bevalling voelde ik het weer: een postnatale depressie lag op de loer. Na mijn eerste bevalling kwam ik er pas na maanden achter, ik kreeg zelfs medicijnen van de huisarts. Dát wilde ik deze keer echt niet! Na het eerste gesprek met Dominique voelde ik meteen lucht en meer orde in de chaos in mijn hoofd. Na 4 gesprekken kwamen we samen erachter dat ik me eigenlijk helemaal niet meer depressief voelde! Hoe kon dat nou zo snel? Zonder medicijnen? Dankzij de gesprekken en de oefeningen heb ik het gewoon zelf opgelost! Ik ga over een paar weken nog een keertje terug voor een gesprek, vlak voordat ik weer aan het werk ga, gewoon omdat ik weet dat me dat gaat helpen!

KIM, MOEDER VAN TYGO, 3 WEKEN OUD

Mijn verloskundige wees me op Colour Your Cloud. Ik vond dat ik het eigenlijk niet nodig moest hebben, maar ben toch gegaan. Ook omdat mijn vriend dacht dat het me kon helpen. Ik heb inzichten gekregen over mijn gedachten en negatieve gevoelens. En hulpmiddelen waardoor ik deze nu beter kan begrijpen en beheersen. Zonder veel te zeggen begrijpt Evelyne je heel goed. Door zelf te reflecteren op de gehouden gesprekken heb ik begrip en rust gekregen. Heel fijn.

JANTIEN, MOEDER VAN STIJN, 6 WEKEN OUD

De tekst op de website van Colour Your Cloud sprak mij meteen zó aan dat ik dacht: ‘Dit gaat over mij, zij weten precies waar ik mee zit.’ Ik ging voor een gesprek en dat had ik met Evelyne. Zij is een heel fijn persoon. Ik heb haar zonder bezwaar alles kunnen vertellen. Ik heb ook het idee gehad dat ze me echt begreep. Ze gaf me handvatten waarmee ik echt iets kon en ze gaf me nieuwe inzichten die me positief aan het denken hebben gezet. Dit is goed voor iedere moeder die het lastig vindt om haar struggles uit te spreken naar de buitenwereld. Ze begrijpen je echt, zonder oordeel. Ik ben zo dankbaar: na 1 gesprek heb ik al zoveel gekregen van Evelyne, Handvatten, positieve energie en zelfvertrouwen. Ik voel me nu een vrolijke en gelukkige moeder.

SASKIA, MOEDER VAN ELISE, 6 MAANDEN OUD

Ik kan me nu bijna niet meer voorstellen dat ik me een paar weken geleden zo down heb gevoeld. Er is voor mij een hoop veranderd; ik heb nu veel meer zelfvertrouwen en veel meer momenten dat ik van mijn kleine meisje geniet. Wat een verschil met hoe het was! Het is niet zo dat ik nu geen last meer heb van negatieve gedachten, maar ze nemen me niet meer over. Dat komt de sfeer in huis ook ten goede.

VALÉRIE, MOEDER VAN ISABEL, 3 MAANDEN OUD

Ik voelde dat ik heel graag een tweede kindje wilde, maar dat ik enorm op zag tegen de bevalling en de periode daarna. Dat stond me echt in de weg om er helemaal voor te gaan. Ik heb me opgegeven voor het coachtraject en kwam bij Dominique terecht. Wat een opluchting dat ik die stap heb gezet! We zijn nog niet helemaal klaar met de gesprekken, maar ik weet nu al zeker dat ik een tweede kindje aandurf. Daar ben ik heel blij mee.

RIANNE, MOEDER VAN DAAN, 2 JAAR OUD

Schrijf je in voor een gratis telefonisch oriëntatiegesprek met een van ons.

Wie zijn wij?

Wij zijn Dominique en Evelyne. We werken al meer dan 25 jaar met vrouwen die moeder worden. Eerst als verloskundige, later als coach. Van héél dichtbij hebben we vrouwen zien bevallen en hun eerste stappen als moeder zien zetten. We zagen ze genieten, het zwaar hebben, tranen vergieten, zich verwonderen, en worstelen met hun nieuwe rol. En dat allemaal tegelijk. Binnen een week.

Na die week moesten we hen loslaten en niet altijd met een gerust hart. Wie zorgt er voor haar? Waar kan ze terecht met haar vragen? Wie is haar vangnet? Wat als ze straks weer aan het werk gaat? Wij maakten een belangrijke keuze; wij willen er voor haar zijn. Door het volgen van diverse opleidingen en trainingen, zowel in Nederland als in het buitenland, hebben wij ons gespecialiseerd in de zorg voor (kersverse) moeders.

De tijd na de bevalling is een unieke tijd. Niet te vergelijken met welke periode dan ook uit je leven. Deze unieke tijd vraagt om een unieke aanpak, speciaal voor jou.

Niet onbelangrijk: Wij zijn zelf ook moeder, samen goed voor acht kinderen. We hebben in dezelfde schoenen gestaan als waar jij nu in staat.

Let’s colour your cloud

Malcare WordPress Security