Moeder worden is een van de grootste life-events
in jouw leven

En dat is ook niet zo gek; na een bevalling staat je leven op zijn kop, alles is ineens anders. Terwijl je nog aan t herstellen bent van je zwangerschap en bevalling heb je ook meteen 24/7 de zorg voor je kindje. De roze wolk is dan soms ver te zoeken en je verwachtingen van hoe het zal zijn pakken vaak anders uit.

Voor je het weet herken je jezelf niet meer, kun je niet echt genieten en zie je op tegen de dag die voor je ligt. En dat is zó zonde van deze unieke tijd! 

Wij helpen jou in deze roerige fase van je leven. Zodat je weer jezelf bent, meer rust voelt en positiever in het leven staat.

Wil je weten hoe we dat doen?
Schrijf je in voor een gratis telefonisch oriëntatiegesprek met een van ons.

‘Hoe zou het zijn als jij je ècht gelukkig zou voelen nu je (weer) moeder bent geworden?’ 

Op welke manier zou dat je leven beïnvloeden?

Hoeveel meer rust en vertrouwen zou je hebben?
Hoeveel meer zou je kunnen genieten?
Hoeveel meer verbinding met je partner zou je voelen?
Hoeveel meer zin zou je hebben in de dag die voor je ligt?
Hoeveel makkelijker zou je een intense band met je kindje kunnen opbouwen?
Hoeveel fijner zou je weer aan het werk gaan?
Hoeveel makkelijker zou je de controle over je leven weer pakken?

Wat als dit ook voor jou mogelijk is?

Denk je nu “Dat is precies wat ik wil”, dan zit je bij ons helemaal op de goede plek om daar JA tegen te zeggen en ervoor te gaan.

Na een onrustige nacht met onze jongste dochter was ik het zat. Weer zo een dag, geen energie, negatieve gedachtes over de dag bij het opstaan. Ik las op de site van colour your cloud. En drukte op de knop voor een gratis intake. Een paar dagen later belde Dominique, direct kwam er spijt. Het viel best mee en ik kon best nog door, want ik hou enorm van onze meiden dus dit was niet voor mij.

Dominique stelde voor de intake toch te doen en dan een keus te maken. Tegen het einde van het gesprek dacht ik nee, ik doe het niet, Totdat Dominique zei dat ik bereid moest zijn er samen met haar voor te werken en dat ik er over 3 maanden anders bij zou zitten. Dit raakte mij en de knop ging direct om, ik wilde positieve verandering.

De gesprekken met Dominique hebben bij mij voor een totale verandering gezorgd, zoals zij al zei; ik zit er anders bij. Voorheen waren er veel mindere dagen, nu zijn er vooral goede dagen. De inzichten die ik kreeg, de tools verder te komen hebben mij doen groeien als mens. Ook ben ik gegroeid als moeder, ik wil onze meiden een goed voorbeeld geven over hoe je als vrouw mag zorgen voor jezelf en gezin. Niet een mopperende negatieve vrouw die haar huis aan kant heeft. Maar een vrouw met beide benen op de grond, vol energie de toekomst in. En niet alle dagen zijn zo, maar dankzij Dominique de tools om hier mee om te gaan.

JOYCE, MOEDER VAN BIBI

Al op de 5e dag na mijn bevalling voelde ik het weer: een postnatale depressie lag op de loer. Na mijn eerste bevalling kwam ik er pas na maanden achter, ik kreeg zelfs medicijnen van de huisarts. Dát wilde ik deze keer echt niet! Na het eerste gesprek met Dominique voelde ik meteen lucht en meer orde in de chaos in mijn hoofd. Na 4 gesprekken kwamen we samen erachter dat ik me eigenlijk helemaal niet meer depressief voelde! Hoe kon dat nou zo snel? Zonder medicijnen? Dankzij de gesprekken en de oefeningen heb ik het gewoon zelf opgelost! Ik ga over een paar weken nog een keertje terug voor een gesprek, vlak voordat ik weer aan het werk ga, gewoon omdat ik weet dat me dat gaat helpen!

KIM, MOEDER VAN TYGO

Mijn verloskundige wees me op Colour Your Cloud. Ik vond dat ik het eigenlijk niet nodig moest hebben, maar ben toch gegaan. Ook omdat mijn vriend dacht dat het me kon helpen. Ik heb inzichten gekregen over mijn gedachten en negatieve gevoelens. En hulpmiddelen waardoor ik deze nu beter kan begrijpen en beheersen. Zonder veel te zeggen begrijpt Evelyne je heel goed. Door zelf te reflecteren op de gehouden gesprekken heb ik begrip en rust gekregen. Heel fijn.

JANTIEN, MOEDER VAN STIJN

De tekst op de website van Colour Your Cloud sprak mij meteen zó aan dat ik dacht: ‘Dit gaat over mij, zij weten precies waar ik mee zit.’ Ik ging voor een gesprek en dat had ik met Evelyne. Zij is een heel fijn persoon. Ik heb haar zonder bezwaar alles kunnen vertellen. Ik heb ook het idee gehad dat ze me echt begreep. Ze gaf me handvatten waarmee ik echt iets kon en ze gaf me nieuwe inzichten die me positief aan het denken hebben gezet. Dit is goed voor iedere moeder die het lastig vindt om haar struggles uit te spreken naar de buitenwereld. Ze begrijpen je echt, zonder oordeel. Ik ben zo dankbaar: na 1 gesprek heb ik al zoveel gekregen van Evelyne, Handvatten, positieve energie en zelfvertrouwen. Ik voel me nu een vrolijke en gelukkige moeder.

SASKIA, MOEDER VAN ELISE

De verantwoordelijkheid voor een nieuw mensenleven viel me zwaarder dan ik ooit had kunnen denken. Ik raakte steeds verder van mezelf verwijderd, tranen bleven maar vloeien, liep continue achter de feiten aan en voelde me totaal verloren. Het werd me allemaal teveel, ik was uit balans en de flow was ver te zoeken.
Toen kwam Dominique op mijn pad. Na een ontzettend fijn telefoongesprek wist ik meteen, dit is wat ik nodig heb. Een paar dagen later zat ik bij haar. Mijn verhaal te vertellen, ervaringen en gevoelens te delen. Op één van de meest kwetsbare momenten van mijn leven. Met iemand die ik op dat moment niet ken. Maar het voelde ontzettend veilig. Er werd geluisterd door Dominique, echt geluisterd. Ook kreeg ik inzichten mee, waar ik direct iets aan had. En tips waarmee ik meteen aan de slag kon. Iedere keer als ik weer bij Dominique was geweest, voelde ik me gehoord, zekerder, sterker in mijn schoenen als kersverse moeder.
Ik heb mijn balans gevonden, zit nu in een fijne flow en ben vooral ook liever voor mezelf. Ik geniet van het moederschap én mijn me-time, ben weer aan het werk én breng tijd door met mijn lieve verloofde. Wat gun ik iedere nieuwe mama een Dominique, om weer in een fijne flow terecht te komen als die even weg is.
.

ANOUK, MOEDER VAN JULIAN

Schrijf je in voor een gratis telefonisch oriëntatiegesprek met een van ons.

Wie zijn wij?

Wij zijn Dominique en Evelyne. We werken al meer dan 25 jaar met vrouwen die moeder worden. Eerst als verloskundige, nu als coach. Van héél dichtbij hebben we vrouwen zien bevallen en hun eerste stappen als moeder zien zetten. We zaten op de rand van hun bed, zagen ze genieten, het zwaar hebben, tranen vergieten, zich verwonderen, en worstelen met hun nieuwe rol. En dat allemaal tegelijk.

Als onze verloskundige zorg klaar was en we hen los moesten laten was dat niet altijd met een gerust hart. Wie zorgt er voor haar? Waar kan ze terecht met haar vragen? Wie is haar vangnet? Wat als ze straks weer aan het werk gaat?

Wij maakten een belangrijke keuze; wij willen er voor haar zijn. Door het volgen van diverse opleidingen en trainingen, zowel in Nederland als in het buitenland, hebben wij ons gespecialiseerd in de zorg voor (kersverse) moeders.

Let’s colour your cloud