Ben de beste versie van jezelf in je
nieuwe rol als mama

Gefeliciteerd met je kleintje! Hoe gaat het met je?

Als je moeder wordt sta je ineens met twee benen middenin iets heel nieuws; het moederschap.
Ga maar na, (net) een bevalling achter de rug, hormonen gieren nog door je lijf, nachten zijn gebroken, jouw ritme wordt door je kleintje bepaald en ondertussen heb je de 24/7 de zorg voor je baby. En die kwam niet met een gebruiksaanwijzing.

Dat je in deze periode niet alleen maar happy op de bank zit en je je op momenten wat onzeker en labiel voelt, dat is normaal. Je bent in een achtbaan van emoties gestapt en die gaat met ups en downs. Wij moedigen je aan om jouw gevoelens toe te laten, die horen er gewoon bij. Ze bieden je de kans om dingen te veranderen en zo meer te kunnen genieten.

Geniet, relax en ben jezelf

Als moeder ben jij het kompas van je baby, die de wereld via jou beleeft. Een baby is heel gevoelig voor jouw signalen en jouw emoties. Daarom geloven wij dat een blije, relaxte moeder de fijnste basis is voor een gelukkige baby.

En juist nu is het zo prettig om dat even niet allemaal alleen te hoeven doen. Wij helpen je om te ontdekken hoe je meer geniet, rust vindt en weer meer jezelf kunt zijn in deze turbulente tijd. Met ons online mamaprogramma geven we jou dat zetje in de goede richting.

Wij zijn Dominique en Evelyne. Als verloskundigen hebben we duizenden vrouwen begeleid bij hun zwangerschap, hun bevalling en hun start als moeder. We zagen dat veel vrouwen, terwijl ze blij met hun kind waren, ook periodes kenden waar ze in plaats van een roze wolk meer grijzige mist om zich heen voelden.

Dat ze zich soms alleen voelden als de kraamhulp de deur uit was, hun partner weer aan het werk en de visite naar huis. Dat raakte ons. Wij gingen ze helpen om zich weer goed te voelen. En met succes! Dus geen nood als je het even niet ziet zitten, of als jouw wolk wat grijzer kleurt. Wij zijn er voor jou!

Ik vond van mezelf dat ik eigenlijk geen hulp nodig zou moeten hebben. Maar wat ben ik blij dat ik de stap toch gezet heb! Door het mamaprogramma begrijp ik mezelf beter, is er meer rust gekomen en kan ik echt genieten van mijn dochtertje. Dank jullie wel! Ook namens Cas en Emily.

Lara, mama van Emily van 9 weken oud

Na het volgen van ons mamaprogramma merk je dat je meer kan genieten, dat je je relaxter voelt en dat je meer jezelf bent.

  Thema’s van ons mamaprogramma

  1. Aandacht voor jezelf
  2. Tijd voor jezelf
  3. Jouw transformatie
  4. Liefde voor jezelf
  5. Hulp vragen en plannen
  6. Hechting met je baby

  Kenmerken van de cursus:

  • 6 videolessen, inclusief werkbladen
  • Praktische, direct toepasbare tools
  • Gemaakt en gegeven door experts op het gebied van coaching en begeleiding van moeders
  • Thema’s die erop gericht zijn jou te helpen om meer te genieten
  • Krachtige visualisatie
  • Besloten Facebookgroep
  • Te volgen in jouw eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt.
  Na de eerste heeft het lang geduurd voor ik mentaal weer de oude was. Dat wilde ik deze keer absoluut anders. Het programma van Dominique en Evelyne kwam voor mij precies op het goede moment. Ik was net bevallen, en voelde me alweer een beetje ‘afglijden’. De video’s zijn heel praktisch en duren niet te lang. Met alle inzichten die ik gekregen heb kon ik meteen iets doen. Ik ben een blije mama nu die haar lat inmiddels een stuk minder hoog heeft liggen en die voelt hoe heerlijk dat is! En die weet dat mindere dagen er gewoon bij horen, dat je dan niet meteen depressief bent.

  Merlijn, mama van Sofie van bijna 3 maanden

  Mamaprogramma

  47,-

  N

  Wij raden je aan deze cursus ná je bevalling te volgen

  N

  6 videolessen

  N

  Werkbladen

  N

  Samenvattingen

  N

  Besloten Facebookgroep

  N

  Visualisatie

  N

  6 maanden toegang