Meer rust en ritme in je dagen met een baby, zo doe je dat

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je, na de storm van bevalling, kraamweek, visite, slingers en cadeautjes met gemak weer een ritme vindt in je dag.  En dat je weet wat je baby van jou nodig heeft.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je baby rustig slaapt en als jij weet hoe je hem het fijnste troost?

Grip op je dagen met je baby begint met in grote lijnen snappen waarom je baby doet wat hij doet. Het leven van een baby en zijn behoeftes lijkt namelijk in niets op ons volwassen leven. Denk maar eens aan slapen en eten, dat doet jouw baby heel anders dan jij.

Wist je dat:

 

  1. Je baby een slaapcyclus heeft?
  2. Je je baby goed kunt laten slapen zonder er de hele dag mee rond te hoeven lopen?
  3. Jij iets kunt doen bij onrust
  4. Jij iets kunt doen bij huilen
  5. Jij kunt zorgen voor een ritme voor jouw baby?
  6. Dit allemaal te leren is!
Ik wist echt niet dat een kleine baby ook al een ritme kan krijgen en wat je daar als ouders voor kan doen. Ik dacht van tevoren dat dat wel vanzelf zou gaan of dat ik wel zou zien hoe het liep. Nou… dat was niet zo’n goed idee want ik heb best lopen tobben in het begin. Deze minicursus heeft mij echt enorm geholpen om een ritme te vinden en dat raad ik iedereen aan!

LINDA, MOEDER VAN TESS

Wie zijn wij?

 

Sinds 2012 hebben wij, Dominique, moeder van 5 en Evelyne, moeder van 3 een coachpraktijk speciaal voor zwangeren en moeders. Daarnaast geven we trainingen aan kraamverzorgsters. Hiervoor hebben we 20 jaar als verloskundige gewerkt. In die tijd hebben we vele moeders geholpen met het vinden van een ritme met hun baby. Met onze tips en kennis gingen we naar de mensen thuis om hen te helpen en uitleg te geven over slapen, ritme, huilen en troosten.

 

Deze kennis willen we graag met jou delen. Het kan namelijk zo’n verschil maken als jij weet hoe je voor meer rust voor je baby kan zorgen. Dat is niet alleen fijn voor je kleintje, maar ook voor jezelf. Je krijgt meer grip op de dagen en je komt weer aan jezelf toe.

We nemen je graag stap voor stap mee naar meer rust in je leven met je baby

Het maakt zo’n groot verschil, dat weten we uit eigen ervaring en gunnen we jou ook!

In onze online cursus ‘Meer rust en ritme in je dagen met een baby, zo doe je dat!’ zie je in een duidelijke instructievideo wat je zelf kunt doen om meer rust in je leven met je baby te brengen. We vertellen je wat je kunt doen bij slapen, een ritme vinden en bij huilen. Je krijgt een E-book zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen en waarin je je eigen ritme, rituelen en ideeën op kunt schrijven. 

 

Je kunt onze cursus volgen waar, wanneer en zo vaak je maar wil én in je eigen tempo.

Mijn 6 maanden oude zoontje bleef maar ’s avonds huilen, ik snapte er niets van en werd er echt wanhopig van. Via een vriendin hoorde ik van Colour Your Cloud. Ik heb meteen de cursus gekocht en jeetje wat heb ik daar veel aan gehad!! Het was wel even zoeken in het begin maar de tips hebben ons echt geholpen. Jelle kan slapen als een roos!

BERNADETTE, MOEDER VAN JELLE