ONLINE CURSUS

In 5 stappen meer geluk en rust nu je moeder bent

In je zwangerschap, met je bevalling en de eerste week thuis staan er 24/7 mensen voor je klaar. En wie staat er nu voor je klaar? Wie helpt je? Wie legt je dingen uit? Wie biedt ondersteuning?

Download NU onze gratis online cursus, waarbij we je in 9 dagen meenemen naar meer rust, ontspanning en vertrouwen!

JA, IK WIL DE ONLINE CURSUS!

Ik twijfelde heel erg of ik wel tijd kon vinden in mijn drukke dag om mee te doen aan ‘In 5 stappen meer geluk en rust nu je moeder bent’, maar ik kan het iedere moeder aanraden!! Het is leuk om de uitleg te lezen en de oefeningen zijn makkelijk om te doen, je kunt ze doen wanneer het jou zelf uitkomt. Ik voel me in ieder geval een stuk beter.

Carina, moeder van Lieve

Al vele jaren begeleiden wij als coach vrouwen die moeder geworden zijn.
Tijdens onze gesprekken met hen zagen we ze met steeds weer dezelfde thema’s worstelen. Thema’s die waarschijnlijk ook voor jou belangrijk zijn: stress, gebrek aan tijd voor jezelf, je zelfvertrouwen op een dieptepunt en zorgen om je relatie.

Deze thema’s mèt hun aanpak hebben we gebundeld in een gratis online cursus van nog geen 10 dagen ‘In 5 stappen meer geluk en rust nu je moeder bent’. We weten zeker dat het voor jou waardevol kan zijn. We gunnen ook jou een superstart als moeder. 

Daarom geven wij deze online cursus helemaal gratis weg.

JA, IK WIL DE ONLINE CURSUS!

Van mijn kraamverzorgster kreeg ik een kaartje van Colour Your Cloud in mijn handen gedrukt. Alles ging prima dus ik dacht dat dit niets voor mij zou zijn. Na een aantal weken merkte ik dat mijn hele leven alleen maar om de baby draaide. Ik kwam nergens meer aan toe en begon mezelf kwijt te raken. Toen ben ik toch maar eens op de website van Colour Your Cloud gaan kijken. Naast allerlei fijne adviezen heb ik ‘In 5 stappen meer geluk en rust nu je moeder bent’ gedownload en wat heeft me dat geholpen. Ik heb nu tijd voor mezelf, meer orde in de chaos en we hebben meer tijd voor elkaar. Zo fijn om de steun van Evelyne en Dominique in mijn rug te voelen. Ik voel mij niet meer alleen!

Janneke, moeder van Simon

Malcare WordPress Security