BLIJE OUDERS, BLIJE BABY PLAN

Om jullie start als ouders te vergemakkelijken

Jullie krijgen een baby! Of misschien is hij of zij er al….

Hoe zou die nieuwe tijd met jullie kleintje zijn? Jullie denken daar vast al weleens over na of praten er samen over. Het is een leuke en tegelijkertijd turbulente tijd zeggen veel nieuwbakken ouders. Jij en je partner rollen van het ene op het andere moment een heel nieuw leven in. Hoe gaan jullie dat doen?

Misschien denk je: ”Dat zie ik dan wel weer, we laten het maar op ons afkomen.”

Feit is dat 1 op de 3  stellen in het eerste jaar na de komst van hun kind uit elkaar gaan. En dat is niet wat die stellen voor ogen hadden toen ze zwanger werden.

Bereid je daarom voor op de komst van jullie baby, praat met elkaar, maak plannen en schrijf het op. Wij helpen je daar graag bij met het door ons ontwikkelde ‘Blije ouders, blije baby’ plan. Jullie gaan het hebben over jullie wensen, verwachtingen en zorgen en bepaal nu alvast de koers die jullie straks samen met jullie kindje willen varen.

Zo verschijnen jullie goed voorbereid aan het begin van die leuke en turbulente tijd

Download NU ons gratis ‘Blije ouders, blije baby’ plan

JA, IK WIL HET BLIJE OUDERS, BLIJE BABY PLAN

Nooit gedacht dat we een ‘Blije ouders, blije baby’ plan nodig zouden hebben. Blij dat ik het hier gewoon zo van de site kon downloaden. En spijt dat we dat niet al in mijn zwangerschap gedaan hebben. Dames: dank jullie wel. Ons leven is weer wat overzichtelijker geworden;-)

Marieke, moeder van Sem

Dit plan gaat jou en je partner helpen om de eerste periode met je baby op een fijne manier met elkaar door te komen.

JA, IK WIL HET BLIJE OUDERS, BLIJE BABY PLAN

Een vriendin van mijn vrouw wees ons op Colour Your Cloud. We downloaden het ‘Blije ouders, blije baby’ plan en toen gingen we met elkaar praten. Niet dat het meteen leuk of gemakkelijk was. Maar we zijn blijven zitten op de bank en door de vragen uit het ‘Blije ouders, blije baby’ plan kwamen onze gesprekken goed op gang. Over onderwerpen waar we op dat moment ook echt mee zaten. Het heeft de lucht tussen ons geklaard, we weten veel beter wat voor de ander belangrijk is en daardoor kunnen we rekening met elkaar houden.

René, vader van Hanne

Malcare WordPress Security