Over CYC

Wij zijn er om jou als (aanstaande) moeder te helpen de beste versie van jezelf te worden. Zodat jij met zelfvertrouwen, plezier en in balans de meest optimale omgeving kunt creëren voor je kind om zich in te ontwikkelen. Coaching voor moeders coaching voor aanstaande moeders. coaching voor moeders

Wij helpen vrouwen al jaren om in hun rol als moeder te groeien. weer in balans na de bevalling. We helpen ze zichzelf weer terug te vinden, meer te genieten van hun baby en vertrouwen te hebben in hun relatie.

De tijd met een jonge baby is een unieke periode. Deze unieke periode vraagt om een unieke aanpak en die hebben wij voor jou ontwikkeld.

coaching voor moeders. In de 20 jaar tijd dat wij als verloskundigen hebben gewerkt hebben we duizenden vrouwen (opnieuw) moeder zien worden. Van héél dichtbij hebben we vrouwen hun eerste stappen als moeder van een kersverse baby zien zetten. We zagen ze genieten, tranen vergieten, zich verwonderen, en worstelen met hun nieuwe rol. En dat allemaal tegelijk. Binnen een week.

Na die week moesten we hen loslaten en niet altijd met een gerust hart. Wie zorgt er voor haar? Waar kan ze terecht met haar vragen?

Wij maakten een belangrijke keuze; wij willen er voor haar zijn. Want hoe mooi is het om in deze bijzondere periode bij te dragen aan een superstart voor moeder en kind?

Door het volgen van diverse opleidingen en trainingen, zowel in Nederland als in het buitenland, hebben wij ons gespecialiseerd in de zorg voor kersverse moeders. Unieke zorg, speciaal voor jou.

Niet onbelangrijk: Wij zijn ook moeder, samen goed voor acht kinderen. We hebben in dezelfde schoenen gestaan als waar jij nu in staat. Believe us; we’ve been there …

Stel je voor dat je vandaag besluit om in actie te komen zodat je leven weer meer in balans komt. Kom met je vragen, onzekerheden en twijfels naar ons toe, wij doen niets liever dan jou daarbij te helpen.

Het moederschap is niet ALTIJD wat je ervan verwacht had: op momenten valt het tegen, je vindt het zwaar en je maakt je zorgen.

Je hebt twijfels over jezelf als moeder, je vraagt je af of je relatie hier wel tegen bestand is en wat zou je graag weer eens met je vriendinnen op het terras zitten. Is dit nou wat je zo graag wilde? Hoe vind je de balans in je leven weer terug?

Als moeder van een peuter snapt iedereen dat je je kind soms wel achter het behang wil plakken. Als moeder van een opstandige tiener begrijpt iedereen dat je vaak aan het eind van je latijn bent.

Maar als moeder van een pasgeboren baby…

Nou vooruit, de gebroken nachten maken het zwaar, de was en strijk stapelen zich op, maar er wordt vooral van je verwacht dat je blij en gelukkig thuis voor je baby zorgt. De baby is immers gewenst én kerngezond. Dus, hoofd omhoog, recht je rug, niet zeuren en doorgaan.

Wij weten dat het voor kersverse moeders heel moeilijk is om zich uit te spreken over hun echte gevoelens. Er wordt tenslotte van haar verwacht dat ze op een roze wolk zit.

Tijd om dit taboe te doorbreken.

Malcare WordPress Security