Wij zijn wij?

Wij zijn Dominique en Evelyne. We werken al meer dan 20 jaar met vrouwen die moeder worden. Eerst als verloskundige, later als coach. Van héél dichtbij hebben we vrouwen zien bevallen en hun eerste stappen als moeder zien zetten. We zagen ze genieten, het zwaar hebben, tranen vergieten, zich verwonderen, en worstelen met hun nieuwe rol. En dat allemaal tegelijk. Binnen een week.

Na die week moesten we hen loslaten en niet altijd met een gerust hart. Wie zorgt er voor haar? Waar kan ze terecht met haar vragen? Wie is haar vangnet? Wat als ze straks weer aan het werk gaat?
Wij maakten een belangrijke keuze; wij willen er voor haar zijn. Door het volgen van diverse opleidingen en trainingen, zowel in Nederland als in het buitenland, hebben wij ons gespecialiseerd in de zorg voor (kersverse) moeders.

De tijd na de bevalling is een unieke tijd. Niet te vergelijken met welke periode dan ook uit je leven. Deze unieke tijd vraagt om een unieke aanpak, speciaal voor jou.

Niet onbelangrijk: Wij zijn zelf ook moeder, samen goed voor acht kinderen. We hebben in dezelfde schoenen gestaan als waar jij nu in staat.

Malcare WordPress Security