Wij helpen vrouwen om in hun rol als moeder te groeien. Dat begint al in de zwangerschap, tijdens de bevalling en zet zich daarna voort. We helpen vrouwen om met rust en vertrouwen aan de bevalling te beginnen én we helpen moeders na de bevalling zichzelf weer terug te vinden, meer te genieten van hun baby en vertrouwen te hebben in hun relatie.

In de 20 jaar tijd dat wij als verloskundigen hebben gewerkt hebben we vele duizenden vrouwen (opnieuw) moeder zien worden. Van héél dichtbij hebben we vrouwen zien bevallen, hun eerste stappen als moeder van een kersverse baby zien zetten. We zagen ze genieten, het zwaar hebben, tranen vergieten, zich verwonderen, en worstelen met hun nieuwe rol. En dat allemaal tegelijk. Binnen een week.

Na die week moesten we hen loslaten en niet altijd met een gerust hart. Wie zorgt er voor haar? Waar kan ze terecht met haar vragen? Wij maakten een belangrijke keuze; wij willen er voor haar zijn. Want hoe mooi is het om in deze bijzondere periode bij te dragen aan een superstart voor moeder en kind?

Een superstart begint bij duidelijke en eerlijke informatie over de bevalling, coaching als er meer dan ‘een beetje opzien tegen de bevalling’ speelt en begeleiden van moeders die na de bevalling een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Door het volgen van diverse opleidingen en trainingen, zowel in Nederland als in het buitenland, hebben wij ons gespecialiseerd in de zorg voor kersverse moeders.

De tijd na de bevalling is een unieke tijd. Niet te vergelijken met welke periode dan ook uit je leven. Deze unieke tijd vraagt om unieke zorg, speciaal voor jou.

Niet onbelangrijk: Wij zijn zelf ook moeder, samen goed voor acht kinderen. We hebben in dezelfde schoenen gestaan als waar jij nu in staat.

Believe us; we’ve been there …

Stel je voor dat je vandaag besluit om in actie te komen zodat je leven weer meer in balans komt. Kom met je vragen, onzekerheden en twijfels naar ons toe, wij doen niets liever dan jou daarbij te helpen.

Jouw leven weer in een fijne flow. We helpen je er graag bij. Je hoeft namelijk niet te wachten totdat je je vanzelf weer wat beter gaat voelen, je kunt er vandaag nog mee beginnen. En het is heel eenvoudig.

BEKIJK ONS AANBOD

Malcare WordPress Security