UNIEKE 1 OP 1 COACHING 

Je weet dat je je door alle hormoonveranderingen, de slapeloze nachten en het herstellen van de bevalling wat minder goed kunt voelen. Maar…

  • Duurt het nu wel erg lang?
  • Vind je het wel erg heftig?
  • Weet je niet goed waarom je je maar niet beter gaat voelen?
  • Ben je het geploeter zat?
  • Wil je een veilige plek waar zonder oordeel naar jou geluisterd wordt?
  • Ben je inmiddels toe aan praktische tips waardoor je weer in een fijne flow komt?
  • Heb je gewoon meer hulp nodig?
  • Heb je behoefte aan persoonlijk contact met een van ons?

Dan kun je bij ons terecht voor unieke 1 op 1 coaching. Tijdens 3 gesprekken van circa 60 minuten helpen wij je weer op de goede weg.
Je kunt naar ons toe komen in Breda of we ontmoeten je via Skype. 

Al op de 5e dag na mijn bevalling voelde ik het weer: een depressie lag op de loer. Na mijn eerste bevalling kwam ik er pas na maanden achter, ik kreeg zelfs medicijnen van de huisarts. Dát wilde ik deze keer echt niet! Na het eerste gesprek met Dominique voelde ik meteen lucht en meer orde in de chaos in mijn hoofd. Na 4 gesprekken kwamen we samen erachter dat ik me eigenlijk helemaal niet meer depressief voelde! Hoe kon dat nou zo snel? Zonder medicijnen? Dankzij de gesprekken en de oefeningen heb ik het gewoon zelf opgelost! Ik ga over een paar weken nog een keertje terug voor een gesprek, vlak voordat ik weer aan het werk ga, gewoon omdat ik weet dat me dat gaat helpen!

Kim

Een vriendin van mij was bij Colour Your Cloud geweest voor een coachtraject en ze raadde het mij ook aan. Mijn bevalling is heel moeilijk geweest. Daar bleef ik last van houden. Zodra ik iemand over mijn dochtertje wilde vertellen, hield ik het niet droog. Ik werd steeds weer overmand door emoties. Daar wilde ik van af.

Ik heb een paar gesprekken met Evelyne gehad en de emotie is naar de achtergrond verdwenen. Ik kan nu met veel plezier over mijn meisje praten zonder dat er tranen komen. Precies wat ik hoopte te bereiken. Het was een fijne ervaring, missie geslaagd. Nogmaals bedankt Evelyne!

Sara

Een los gesprek kost €125,-. Je kunt ook kiezen voor een pakket van 3 gesprekken voor €300,-.

Wil je weten of een traject met ons wat voor je is? Meldt je hier aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Malcare WordPress Security