samenwerking

Wij houden van een netwerk

Een netwerk waarin we mensen hebben die net zo gepassioneerd zijn als wij over de start van je leven met een kleintje, een netwerk van mensen waar we persoonlijk contact mee hebben. Mensen die bij ons passen en mensen die ook graag ervoor willen zorgen dat de sprong in het ouderschap zo soepel mogelijk verloopt.

Iris van Kessel – Trotse Mama’s

Iris is van huis uit toegepaste psycholoog en weet precies wat je nodig hebt om je goed op je bevalling voor te bereiden. Haar cursussen zijn praktisch, eerlijk, nuchter en laagdrempelig met een vleugje humor. Ze neemt veel tijd om uitleg te geven over wat er gebeurt. Het ‘medische’ stuk krijgt hierbij ook alle aandacht. Alles kan gevraagd of verteld worden. Wij kennen Iris als een bevlogen vrouw die niks liever doet dan jou helpen om met vertrouwen aan de start van je bevalling te verschijnen!.

www.trotsemamas.com

Robin van Tilburg – Platform Vaderschap en ‘Kickstart je vaderschap’

Als vader en als journalist die veel over ouderschap schrijft, ben ik er de afgelopen jaren steeds meer van overtuigd geraakt dat de werelden van vaders en moeders onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Omdat het zoveel fijner is als je het ouderschap samen aan kunt gaan. Met mijn boek Kickstart je Vaderschap, maar ook in artikelen over ouderschap die ik voor diverse media schrijf, wil ik een brug slaan tussen die twee werelden. Om vaders te inspireren om vanaf het allereerste begin actief hun vaderrol op te pakken, en daarbij hun zwangere of pas bevallen partner zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarom werk ik graag samen met Dominique en Evelyne van Colour your Cloud, die me voor mijn boek, maar ook voor diverse andere artikelen, telkens weer voorzien van waardevolle informatie en inzichten. Meer weten over het boek en wat onze samenwerking zo bijzonder maakt? Ik schreef er een blog over.

www.vadermagazine.nl

Everdina Veenema van Bekkenfysiotherapie Dorst-Oosterhout

Bekkenfysiotherapie Dorst Oosterhout is een samenwerking van gedreven gespecialiseerde therapeuten met passie voor het vak. Het team bestaat uit Fysiotherapeuten, Bekkenfysiotherapeuten, Manuele therapeut en een Sport hersteltrainers.

Ze zijn gespecialiseerd in het behandelen van lage rug, buik-, bekken-, heup, stuit- en bekkenbodemklachten rondom de zwangerschap en bevalling en bieden optimale begeleiding na je bevalling zodat je op de juiste manier hersteld.

Onder het motto: Samen weet je meer! Hebben ze een nauwe onderlinge samenwerking en korte lijntjes met aanvullende disciplines  zoals gespecialiseerde uro-gynaecologische huisartsen, gynaecologen, seksuoloog, haptotherapeut, huidtherapeut, osteopaat en coaches.
Samen kunnen we optimale zorg bieden!

www.dorst-zorg.nl