Gefeliciteerd, je wordt moeder, een groot life-event
in jouw leven

En dat is ook niet zo gek; alles is straks ineens anders. Maar nu, nu eerst zwanger zijn en voorbereiden op een bevalling. Hoe voel jij je als je aan je zwangerschap en bevalling denkt? Maak je je zorgen? Zorgen over het niet weten hoe dingen straks zullen gaan? Draait je hoofd overuren over alle veranderingen, over jezelf, over jouw relatie, jouw bevalling of laat een vorige bevalling jou maar niet los?.

Rust en vertrouwen zijn essentieel voor een goed verloop van jouw zwangerschap en bevalling. Als je nu niet kunt ontspannen, niet kan genieten of veel loopt te piekeren is dat zó zonde van deze unieke tijd!  

Wij helpen jou in deze unieke fase van je leven. Zodat je weer jezelf bent, meer rust voelt en positiever in jouw leven staat en met een gerust gevoel aan jouw bevalling en de tijd erna kan beginnen.

Wil je weten hoe we dat doen?
Schrijf je in voor een gratis telefonisch oriëntatiegesprek met een van ons.

‘Hoe zou het zijn als jij je relaxt en vol zelfvertrouwen zou voelen nu je zwanger bent?’ 

Op welke manier zou dat je leven beïnvloeden?

Hoeveel meer rust zou je hebben?
Hoeveel meer zou je kunnen genieten van je zwangerschap?
Hoeveel meer verbinding met je partner zou je voelen?
Hoeveel meer ontspannen aan je bevalling denken en beginnen?
Hoeveel meer vertrouwen zou je hebben in een nieuwe fase in jouw leven?
Wat als dit ook voor jou mogelijk is?

Denk je nu “Dat is precies wat ik wil”, dan zit je bij ons helemaal op de goede plek om daar JA tegen te zeggen en ervoor te gaan.

Ik voelde dat ik heel graag een tweede kindje wilde, maar dat ik enorm op zag tegen de bevalling en de periode daarna. Dat stond me echt in de weg om er helemaal voor te gaan. Ik heb me opgegeven voor het coachtraject en kwam bij Dominique terecht. Wat een opluchting dat ik die stap heb gezet! We zijn nog niet helemaal klaar met de gesprekken, maar ik weet nu al zeker dat ik een tweede kindje aandurf. Daar ben ik heel blij mee.

– RIANNE –

Na mijn eerste bevalling dacht ik: Dit wil ik nooit meer. Wat een vreselijke ervaring. 5 jaar lang was ik ervan overtuigd dat dit aan mij lag. “Ik kan gewoon niet goed bevallen” zei ik. Mijn overtuiging was: mijn bevalling was een hel en ik ben niet goed in bevallen. Het zorgde ervoor dat ik geen 2e kindje wilde want ik durfde echt nooit meer te bevallen.

Totdat de wens voor een 2e toch groter werd dan de angst voor de bevalling en ik zwanger raakte van een 2e kindje. Ik wist meteen dat ik aan de slag moest met mijn bevallingstrauma want anders zou het deze zwangerschap enorm negatief beïnvloeden.

De grootste eye opener na het eerste gesprek met Evelyne was: Ik kan juist heel goed bevallen en het trauma ligt niet bij mijn eigen onkunde maar bij de begeleiding en de communicatie. Het lag dus niet aan mij…Dat vond ik zo moeilijk om te geloven! Maar tegelijkertijd bood het zoveel perspectief.

Na het traject bij Evelyne kan ik oprecht zeggen dat mijn bevallingstrauma een plekje heeft gekregen. Ik ga vol vertrouwen en met duidelijk handvaten mijn volgende bevalling in. Ik had nooit gedacht dat dit mogelijk was nadat ik mezelf jarenlang had wijs gemaakt dat ik geen kinderen meer wilde door de 1e bevalling. Dit was het beste cadeau wat ik mezelf tijdens de zwangerschap kon geven.

– SAMYRA –

Dank je wel voor je luisterend oor en je tips. Hierdoor kon ik doorgaan en ga ik straks met een gerust hart aan mijn bevalling beginnen.

– VALÉRIE –

De tekst op de website van Colour Your Cloud sprak mij meteen zó aan dat ik dacht: ‘Dit gaat over mij, zij weten precies waar ik mee zit.’ Ik ging voor een gesprek en dat had ik met Evelyne. Zij is een heel fijn persoon. Ik heb haar zonder bezwaar alles kunnen vertellen. Ik heb ook het idee gehad dat ze me echt begreep. Ze gaf me handvatten waarmee ik echt iets kon en ze gaf me nieuwe inzichten die me positief aan het denken hebben gezet. Dit is goed voor iedere moeder die het lastig vindt om haar struggles uit te spreken naar de buitenwereld. Ze begrijpen je echt, zonder oordeel. Ik ben zo dankbaar: na 1 gesprek heb ik al zoveel gekregen van Evelyne, Handvatten, positieve energie en zelfvertrouwen. Ik voel me nu vrolijk en gelukkiger.

– SASKIA –

Ik wilde ooit wel zwanger worden, maar dat ik meteen zwanger zou zijn, dat kwam als een verrassing. En eerlijk gezegd ook als een shock. We zaten nog midden in de verbouwing en we hadden net onze reis naar Amerika geboekt. En ik was kotsmisselijk. Ik vind het heel erg om toe te geven, maar ik was er niet blij mee. Daar voelde ik me schuldig over. Ik durfde het tegen niemand te zeggen. Toen ik 20 weken was en nog steeds niet kon genieten van mijn zwangerschap, maakte ik een afspraak met Dominique. Ik ben zo blij dat ik die stap heb durven zetten. Zonder oordeel luisterde ze naar mij. We gingen samen aan t werk met mijn emoties. Dat was soms best moeilijk, maar ik deed het wel.
Ik zit nu in mijn verlof en kan echt genieten. Als ik me schuldig voel, dan weet ik nu wat ik kan doen. Dat is zo fijn! Daar ben ik Dominique heel erg dankbaar voor.

– MARIE-JOSÉ –

Schrijf je in voor een gratis telefonisch oriëntatiegesprek met een van ons.

Wie zijn wij?

Wij zijn Dominique en Evelyne. We werken al meer dan 25 jaar met vrouwen die moeder worden. Eerst als verloskundige, nu als coach. Van héél dichtbij hebben we vrouwen zien bevallen en hun eerste stappen als moeder zien zetten. We zaten op de rand van hun bed, zagen ze genieten, het zwaar hebben, tranen vergieten, zich verwonderen, en worstelen met hun nieuwe rol. En dat allemaal tegelijk.

We zagen dat zwanger zijn niet altijd gemakkelijk is. Dat er van alles kan spelen; onzekerheid, zorgen over de relatie, opzien tegen de bevalling en de tijd erna. Tijdens onze spreekuren hadden we vaak maar beperkt tijd voor haar. Regelmatig vroegen we ons af: Wie zorgt er voor haar? Waar kan ze terecht met haar vragen? Wie is haar vangnet? Wat als ze straks bevallen is?

Wij maakten een belangrijke keuze; wij willen er voor haar zijn. Dat doen we met onze coaching. Tijdens de gesprekken is er alle aandacht voor jouw persoonlijke situatie. We helpen je om je relaxter te voelen, meer te genieten en met vertrouwen aan je bevalling en de tijd erna te beginnen.

Let’s colour your cloud